StoRy

Saturday, 9 February 2013

First Simple Giveaway by Nazarah

Bismillahirahmanirahim.....

Hai blogger-blogger semua....hari ni baru berkesempatan nak bukak blog...tu yang blogwalking kt page kawan-kawan...banyak giveaway yang saya jumpa...tapi kebanyakkannya yang saya dh terlepas lama...

Jadi, di kesempatan ini, pada hari ini tetibe ade mood nak join giveaway nie...hihihi.....Apa yang perlu saya dan kawan-kawan kena buat untuk join giveaway nie...



TARIKH MULA : 12 Januari 2013
TARIKH TAMAT : 23 Mac 2013 (Pukul 10 p.m.)

Syarat-syaratnya:-
- Warganegara Malaysia.
- FOLLOW blog NNZ dan NZZ.
- LIKE fanpage NNZ dan NZZ.
- Buat satu entry bertajuk "First Simple Giveaway by Nazarah". Copy banner di atas dan linkkan banner tersebut ke blog Ila/Irah. 
- Tinggalkan link entry awak di bahagian komen entry ini. Bukan link blog.
- WAJIB follow blog dan like fanpage semua sponsor.

Cara pemilihan pemenang :
- random.org / cabutan bertuah 
- Top referral 


Jadi, apa tunggu lagi, marilah kita sama2 meriahkan giveaway mereka ini yea....lagipown kalo tengok banyak sponsor, so mesti banyak hadiah kan....yang penting kena lah ikut syarat2 mereka...hihihi....

One more thing, FYI penganjur giveaway nie ade 2 orang dan mereka adalah adik beradik...how sweet siblings bekerjasama dalam satu giveaway kan..semangat kekeluargaan...bagus2....









copyright@ nadikehidupanku.blogspot.com