StoRy

Tuesday, 8 January 2013

RPT SEJARAH T1

salam sume!!!!!!!jumpe lagi....hikhik....anyway duk ngah bz menyiapkan RPT & carta gannt ni....huhuhu....ngan minit mesyuarat guru & panitia nye lagi....ngan file PBS T1 & T2 nye lagi.....ngan SKT...hahahaha....manyaknya....buku rekod pown xlengkap nie....hukhuk...chaiyok2 ieja....u can do it....fuhhhhh........berasap dh kepala nie...tapi ape-ape pown terima tugas dengan sebaiknya...laksanakannye sebaiknya supaya dpt menghentikan kata-kata buruk orang mengenai kita....jangan bagi org pndang rendah pada kita....yeahhhh!!!!!!!!!semangat2....hihihi....ok frens....just nak share 1 more RPT untuk Tingkatan 1 yang beserta ngan PBS sekali...hope dpt membantu kwn2 seangkatan.....peace....^____^

24 comments:

saya cikgu praktikal said...

assalamualaikum...terima kasih tuan tanah upload rpt ni...sgt mmbantu guru prktikal mcm sy ni huhuhu... :)

mohd zamni bin sairun said...

cikgu ada tak rpt form 3 yg ada aktititi pbs sekali

IeJa Md Sah said...

@mohd zamni : cikgu boleh beri email..nnt sya akan emailkan...

vimelen paraman said...

cikgu ada tak rpt form 3 yg ada aktiviti pbs sekali...........

IeJa Md Sah said...

cikgu vimelen : beri email..nanti sya emailkan.

akubersamaCahya said...

salam.
cikgu, boleh tak saya nak rpt tingkatan 1 ni dgn pbs sekali?
tq sgt. ni emel sy

nurwateeqa@gmail.com

Affendi Afifah said...

Terima kasih atas input yang berguna..Cikgu, saya guru baru pindah yang terpaksa mengajar Sejarah Tingkatan 1, luar bidang saya. Namun, sudah menjadi kewajipan untuk tetap mengajar dengan bersungguh2..
Masalah saya ialah saya mencari dsp tingkatan 1 yang latest tetapi website kpm xdpt masuk. saya juga memerlukan rpt sejarah tingkatan 1. jika tidak keberatan boleh cikgu bantu saya?

Anonymous said...

blh email kn saya rpt sej ting 1&2... pertama kali ajar sejaran n pertama kali terlibat dgn pbs,..

mutiarasufi@gmail.com...
tq

Cikgu Zul said...

Salam..saya orang baru dalam subjek sejarah ni..kalau boleh mohon cikgu emailkan rpt sej pbs ting 3. email sy
zulken79@yahoo.com
tq banyak2..

vimelen paraman said...

cikgu saya vimelen. emailkan saya RPT Sejarah Ting 3 PBS.ini e-mail saya: vimelen221180@gmail.com.thk u.

vimelen paraman said...

cikgu saya vimelen. emailkan saya RPT Sejarah Ting 3 PBS.ini e-mail saya: vimelen221180@gmail.com.thk u.

vimelen paraman said...

cikgu saya vimelen. emailkan saya RPT Sejarah Ting 3 PBS.ini e-mail saya: vimelen221180@gmail.com.thk u.

IeJa Md Sah said...

insyaAllah semua..sya akan emailkan..maaf lmbt sbb jarang dpt online...tinggalkan email..nanti sya akan emailkan...

Anonymous said...

askmwbth.. cikgu, bleh x kasi saya rpt sej ting 3 yg ada PBS.. terima kasih sgt2.. rpt ckgu sgt2 mbntu.. may allah rewards u bie katheer.. ameen..
e.mail saya = alfaqir_nurkasih@yahoo.com

syukran katheera

Hajar Hadian said...

assalam...boleh emailkan sy rpt sej form 3 yg ada pbs??sy amat memerlukan..ni email sy..hajarhadian1985@gmail.com..terima kasih :)

Anonymous said...

salam...sy pun sgt memerlukan RPT sejarah form 2 & RPT sejarah form 3 yang ada pbs....klu cegu sudi, pliz email ke ----- > ctsw0630@yahoo.com
makaseh cegu :)

Anonymous said...

Salam...
saya juga memerlukan RPT Sej Ting 3 berserta PBS...diharap cikgu dapat email kan kpd sy...ni email sy - nurqasehannisa_4985@YAHOO.COM...
TQVM ;)

Anonymous said...

Salam...
saya juga memerlukan RPT Sej Ting 3 berserta PBS...diharap cikgu dapat email kan kpd sy...ni email sy - nurqasehannisa_4985@yahoo.com...
TQVM ;)

Yan said...

salam sis, harap boleh email kan rpt n huraian sejarah T1 berserta pbs ke saya.. ni alamat email.. fareehan06@gmail.com.. tq byk2 :)

Yan said...

salam sis, harap boleh email kan rpt n huraian sejarah T1 berserta pbs ke saya.. ni alamat email.. fareehan06@gmail.com.. tq byk2 :)

AC Worship Team said...

hi sis....sya pun nak rpt sejarah pbs tingkatan 1,2 dan 3....ni email sya joandra.marigil@gmail.com

thank you so much...

azyasny said...

salam sis..nk mintak tolong sis emailkan sy rpt sejarah form 1 & 2..berharap sgt..tq

azyasny said...

sorry terlupa plk..azyasny@gmail.com

Irazan said...

Assalamualaikum..boleh Puan email kepada saya RPT Tingkatan 1,2 dan 3..
terima kasih banyak2..

irazan@yahoo.com

copyright@ nadikehidupanku.blogspot.com